Information inför läsårsstart

Äntligen börjar det bli dags att hälsa eleverna välkomna till ett nytt skolår.

Eleverna börjar skolan 20 augusti.

Åk 7 elever börjar kl 8:15 och samlas klassvis på skolans innergård.

Åk 8-9 elever börjar kl 10:00. Salar anslås vid entréerna.

Vi kommer att skicka busslistor hem till de elever som är berättigade till skolskjuts så fort de är klara och är något oklart ber vi er ringa Bergkvarabuss på tel: 0454 – 30 41 03.

Viktig information, klassernas scheman, kontaktuppgifter till mentorer och annan information och nyheter hittar ni på vår hemsida: www.stenbackaskolan.se. Vi ber er följa inläggen på hemsidan för senast uppdaterad information. Scheman är preliminära och justeringar kan komma att behöva göras.

Informationsmöten på skolan:

Vi planerar ett tidigt informationsmöte för vårdnadshavare till elever i åk 7, och ber er redan nu reservera tiden 28 augusti kl 18:00. Då får ni möjlighet att träffa oss på skolan och vi berättar lite mer om verksamheten. Vi träffas i skolrestaurangen.

För åk 8 kommer vi att bjuda in till ett senare informationsmöte på skolan och då kommer vi också att få mer information om elevernas kommande PRAO. Separat inbjudan till detta mötet går ut i början av december, men vi ber er redan nu hålla datumet: 29 januari 2020.

För eleverna i åk 9 kommer gymnasievalet vara temat för våra informationsträffar och ni kommer få separata inbjudningar till arbetsmarknadskvällen den 3 september och informationskväll om gymnasievalet 15 oktober eller 23 oktober.

Kring varje klass finns ett mentorsteam och varje elev har en specifik kontaktmentor. Er kontaktmentor hör av sig vid läsårsstarten och bjuder in er till årets första utvecklingssamtal som kommer vara i september-oktober.

-Tveka inte att höra av er till skolans administration på tel 0454-307410 om ni har några frågor eller funderingar!

Välkomna önskar personalen på Stenbackaskolan!