Informationskväll gymnasievalet

Hej vårdnadshavare för elev i årskurs 9 på Stenbackaskolan.

Er ungdom närmar sig sitt gymnasieval och det innebär att hen får mycket information om gymnasiet både hem i brevlådan och i skolan under läsåret. Det är information som hen behöver bearbeta tillsammans med dig som vårdnadshavare.

Den 15 februari 2020 är sista ansökningsdatumet til gymnasiet.

Inbjudan informationskväll om gymnasiet

Vi vill bjuda in dig som vårdnadshavare till en informationskväll om gymnasiet, eleverna får samma information under läsåret i skolan. Under kvällen kommer vi att presentera de olika gymnasieprogrammen samt resonera om övriga aspekter angående gymnasiet och gymnasievalet, ni kommer även få möjlighet att ställa frågor under kvällen.

Vi kommer att ha informationen vid två olika tillfällen för att ge dig möjlighet att kunna komma, välj den kväll som passar dig bäst.

Meddela via svarsformuläret nedan om vilken dag du kommer senast torsdag den 10 oktober.

Datum: Tisdag den 15:e oktober eller onsdagen den 23 oktober.

Plats: Matsalen på Stenbackaskolan

Tid: 18:00- ca 19:00